Kahlekuningas kiittää ja kuittaa

Kuka oli tohtori Shackleking ja mitä ihmettä hänelle oikein tapahtui? Entä mikä ihme riivaa huonetta 666? Tämä hotelli on vetänyt puoleensa vierailijoita jo pitkään, mutta monet ovat vältelleet kuudennetta kerrosta ja sen selkäpiitä karmivaa tunnelmaa. Selvitätkö sinä mitä Kahlekuninkaalle kävi vai katoatko yhtä mystisesti kuin hän? Viimeisiä hetkiä viedään ratkaista tämä arvoitus, koska pian on aika jättää hyvästit tälle legendaariselle pakopelihuoneelle.

Kahlekuningas on yksi aMazed Gamesin vanhimpia huoneita, itseasiassa meidän toinen ikinä avaamamme huone ja ensimmäistä kertaa sitä on päässyt pelaamaan jo vuonna 2015. Tähän huoneeseen olemme laittaneet ripauksen jännitystä joukkoon erilaisilla okkultistisilla elementeillä, joten Kahlekuningas on toiminut myös hyvänä tienraivaajana muille kauhupakohuoneille. Pelaajat, jotka ovat herkempiä kauhulle ovat saattaneet kokeilla Kahlekuningasta, ja tämän jälkeen innostuneet astumaan sisään pelottavampiinkin huoneisiin. Normaalisti kauhupakohuoneet ovat varusteltu myös näyttelijöillä, mutta Kahlekuningas on siltäkin osin hieman lievempi kokemus, nimittäin näyttelijöitä ei ole ja näin ollen pelaajan ei tarvitse pelätä, että kukaan hyppäisi kulman takaa säikäyttämään. Huhu kuitenkin kertoo, että huoneen alkuaikoina peliohjaaja saattoi käydä tiivistämässä tunnelmaa hakkaamalla yhtä huoneen salaovea… Totta vai tarua? Se jää kenties ainaiseksi salaisuudeksi.

Tämä jännityksentäyteinen huone on myös pitänyt hauskoja sattumuksia sisällään. Yksi peliohjaajistamme kertoi minulle tarinan siitä, kuinka erään pelin parissa oli jopa jouduttu soittamaan huoltomies paikalle, koska pelaaja oli ollut todella päämäärätietoinen ja päättänyt vetää suuren lattiamaton noin 25 sentin rakosesta läpi. No eihän siitä mitään tullut ja pian oli matto jumissa ja apua hälytetty paikalle. Kuten arvata saattaa, niin tämän tapahtuman jälkeen matto katosi kokonaan huoneesta.  

Myöhemmin huonetta on käytetty myös Horror Tales-tapahtuman peleissä eli tavalliset pakopelihuoneet muutetaan kauhupeleiksi ja silloin myös möröt astuvat huoneisiin. Yksi suosituimmista on ollut The Exorcist ja tässä huoneessa asustava Manaaja-tyylinen hahmo. Niin huone kuin mörkökin aiheuttivat todella paljon pelottavia hetkiä ja kauhun kokemuksia pelaajille.

Nyt olemme kuitenkin tulleet siihen pisteeseen, että vietämme viimeisiä päiviä tämän huikean Kahlekuningas-huoneen parissa, nimittäin sen ovet tulevat sulkeutumaan pysyvästi 4.4.2022. Haluamme kiittää kaikkia teitä pelaajia, jotka olette rakastaneet tätä huonetta yhtä paljon kuin mekin ja toivomme näkevämme teidät tulevaisuudessa muissa pakopelihuoneissa.