aMazed Games presents Horror Tales

Jos selkäpiitä karmivat kauhutarinat viehättävät sinua, niin nyt olet osunut oikeaan paikkaan. Amazed Horror Tales esittää hyytävät kauhukertomukset ja nyt sinulla on mahdollisuus olla kaiken keskipisteessä!
Mikä sitten on aMazed Horror Tales? Kyseessä on tapahtuma, joka muuttaa perinteiset pakohuoneet jännittäviksi kauhupeleiksi. Tapahtuma ei ole millään tavalla sidoksissa tiettyyn kuukauteen, mikä mahdollistaa järjestämisen, milloin vain. Nyt on sen aika taas, Horror Tales on täällä… ja möröt ovat odottaneet pitkään irtipääsyä. Ne ovat nälkäisiä.

25.–26.3. Perinteiset huoneemme, Blackout ja Lockdown, muuttuvat kauhupeleiksi ja Blackoutin tiloissa pelattava The Ritual onkin jo testattu toimivaksi kokemukseksi. Blackout pelataan täysin pimeässä tilassa ja kauhuversio, The Ritual, hyödyntää tätä samaa elementtiä osittain. Pimeässä saattaa kuitenkin liikkua jotakin, joten koko aikaa ei kannata pitää silmiään kiinni… Lockdownin tiloissa pelattava, The Testament, ei välttämättä kauhistuta pimeydellään, mutta tässä uudessa kauhuselviytymispelissä takaamme pitävämme pelaajat varpaillaan. Pelaajien tulee selvitä huoneesta ulos, mutta todellinen selviäminen tapahtuu oikeastaan huoneen sisällä. Valmistaudu siis kohtaamaan kauheuksia ja eläviä mörköjä.

Olin todella onnekas ja pääsin haastattelemaan yhtä möröistämme kulissien taakse. Kokemus oli melko jännittävä, mutta mörkö lupasi minulle, että säästelee voimiaan Horror Tales viikonlopulle, joten pystyin olemaan huoletta.

Moikka arvoisa mörkö! Kiva, että sinulla liikeni aikaa pieneen haastatteluun. Teitä mörköjä, kun on monia, niin voisitko kertoa minkälaisia mörköjä näissä Horror Tales huoneissa lymyää?

Vaikka molemmissa peleissä on hyvin erilaiset möröt paikalla, molemmissa ne ovat vikkeliä, yllättäviä, voimakastahtoisia ja viihtyvät varsin hyvin hämärässä! Sanotaanko nyt mitään sen enempiä paljastamatta, että The Testamentin pelaajien kannattaa vältellä kovia ääniä ja pitää huolta toisistaan erityisen hyvin. The Ritualin synkissä raunioissa on tärkeää tietää mihin katsoo - tai ei pidä katsoa!

Onko sinulla antaa vinkkiä mitä tehdä, jos mörkö tulee vastaan?

Toivoa parasta!

Miten The Ritual ja The Testament eroavat toisistaan? Kumpi on pelottavampi?

Pelko, kuten kaikki tunteet yleensä, on hyvin yksilöllistä. Mahdoton siis sanoa, kumpi on pelottavampi. Molemmat pelit ovat sellaisia, jotka haluaisin itse ehdottomasti pelata, sydän kurkussa. Harmittaa jopa välillä olla tekemässä hyviä kauhuhuoneita, kun ei pääse niitä itse pelaamaan. On toki hauskaa nauttia muiden reaktioista!

Miten mörkö valmistautuu huoneisiin?

Möröt valmistautuvat virittämällä aistinsa ja varsinkin hämäränäön huippuunsa! Vaanimista on harjoiteltu, jotta tietää milloin on oikea aika hyökätä!

Hauskin muistosi kauhupeleistä?

Niitä on lukuisia ja monipuolisissa rooleissa. Yksi hauskin muisto pelaajan näkökulmasta oli kauhukohde, jossa puolen tunnin kohdalla huudan pienenä sykkyränä muiden keskellä ”Loppuis jo, mä en jaksa enää pelästyä!” Se oli todellinen urheilusuoritus ja vatsalihakset saivat kunnon kyytiä!

Blackout-huoneessa pelattava The Ritual odottaa vielä lisää rohkeita pelaajia! Kerää siis tiimisi kasaan ja astu pimeyteen. Pelin voit varata osoitteesta: Varaa Pakohuone Helsingissä — aMazed Games Escape Room Helsinki