Matka universumin äärille!


Aika ajoin tuntuu, että maailma on raiteiltaan ja todellisuus heittää kärrynpyörää. Eikö vain? Mutta olettekos koskaan saaneet pizzanne täytteeksi dinosaurusta tai virtahepoa? Entä onko mato-ongella koskaan koukkuunne napannut kala, joka rakastaa tulista ruokaa? Tuskin matkalaukkuannekaan on ikinä asuttaneet sisustusintoilevat lilliputit? Miltä siis tuntuisi jos universumi heittäisi tällaisia asioita ja ilmiöitä vasten kasvoja? 

Näitä ja monia muita kummallisia ilmiöitä voi tulla kokemaan täysin uuteen, 24.05.2023 avattuun pakohuoneeseemme nimeltään Voyage. Esimerkeistä huolimatta yhtäkään elävää olentoa ei ole vahingoitettu huonetta rakentaessa (no okei, itse rakentajakaksikkoa muutaman mustelman ja maalitahran verran toki, mutta se kuuluu asiaan!).

Voyage on alus, jolla pääsette matkaamaan universumin jokaiseen kolkkaan tekemään universumiin korjauksia sekä etsimään mystistä kultaista tikettiä joka lopulta palauttaa maailmankaikkeuden tasapainon aloilleen. Ja kaikki tämä todellisuudessa pysytellen Helsingin Kampissa meillä aMazed Gamesilla! Aluksen ohjainpuikot sopivat mainiosti kaikenlaisten pelaajien käsiin, niin perheen pienimmille kuin kokeneemmillekkin pakohuoneilijoille.

Voyagen suunnittelu aloitettiin hiljaksiin keväällä 2022 kun tiedossamme oli, että yksi alkuperäisistä huoneistamme, jo vuonna 2015 avattu ja pelaajien rakastama Kahlekuningas on jäämässä ansaituille eläkepäiville. Voyagea rakennettiin intohimolla ja rakkaudella pitkin vuotta, halusimme panostaa erityisesti sen visuaalisuuteen ja synnyttää tehtäviin mahdollisimman puhtaan flow-tilan pelaajille mahdollistavan kuljetuksen. Ja voi pojat kuinka upea siitä lopulta tulikaan! Mukaansatempaava, hauska, ihanan absurdi ja runsas, syliinsäkietovan immersiivinen pakopelikokemus. Ainoa asia mikä koko prosessissa meitä tekijöitä kollektiivisesti harmittaa, on se, ettemme pääse itse kokemaan pelaajina luomustamme. Olemme Voyagesta nimittäin aivan hemmetin ylpeitä!

Toivotamme Voyagelle vauhdikkaita tuulia pelaajien operoitavana! Bon Voyage!