Halloween, tuo vuoden paras aika, on aivan nurkan takana!

_DSC9052.jpg


Ja mörkömme teroittavat jo kynsiään ja hampaitaan, sekä pitävät paastoa, jotta mahaan mahtuu vielä enemmän epäonnisia uhreja kuin viime vuonna! Kumpikin toimipisteeme Helsingissä tarjoaa tänäkin vuonna kauhuteemaista ohjelmaa Halloweenin kunniaksi ja Erottajan Fear Factoryssa järjestämme myös ekstrajännitystä kaikille kauhun nälkäisille, joille yhden päivän Halloweenin juhlinta ei riitä.

Köydenpunojankadulla jo perinteeksi muodostunut Night of Horror palaa lauantaina 31.10. ilahduttamaan ja kauhistuttamaan pelaajia perinteisillä pakohuoneilla, jotka muuttuvat jälleen ainutlaatuisiksi kauhukammioiksi yhden illan ajaksi. Kahlekuningas - huoneessa pahuus on ottanut vallan, Blackout janoaa uhrilahjaa, Lockdownissa yliluonnollinen muuttuu todeksi, Mad Moneyn “mad” - sana saa aivan uuden merkityksen erikoislääkärin vastaanotolla, Missionissa koittavat lopun ajat ja KGB The Red Dot päästää valloilleen pahuuden siemenen. Night of Horror - pakopelit ovat suuren suosionsa asioista jo myyneet lähes loppuun tältä vuodelta ja niihin vielä mielivän tuleekin nyt hyökätä varaamaan pelikokemuksensa yhtä ripeästi kuin syvyyksien peto konsanaan. 

Erottajalla sijaitseva Fear Factory muuttuu tänä vuonna kauhujen kellariksi kahden illan ajaksi. Ihanan kamalasta Halloween Nightmare - kokemuksesta pääset nauttimaan perjantaina 23.10. klo 18:00-22:00 ja lauantaina 24.10. klo 16:00-19:00 ja klo 19.30 - 23:00. Myös kauhupeleistämme aiemmin hengissä selvinneet pääsevät tämän kokemuksen myötä nauttimaan aivan uusista karmaisevista kokemuksista Fear Factoryn synkimmissä sopukoissa. Uskallatko sukeltaa kauhujen kellariin ja kohdata möröt, jotka Halloweenin aikaan ryömivät maan päälle manan majoilta?

Lisätietoa kauhukellarista, sekä Nigh of Horror - varausohjeet löydät tältä sivulta:
https://www.amazed.fi/halloweennightmare

_DSC9078pupilliton.jpg

Erityisesti koronamörkö aiheuttaa tänä syksynä ylimääräistä kauhua kansalle, mutta tämän mörön me pidämme muista möröistä poiketen visusti aisoissa! Samalla tavoin kuin ristit ja pyhä vesi tarjoavat suojaa demoneja vastaan, voi koronamörköä vastaan varustautua kasvomaskin ja käsidesin voimalla - hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä unohtamatta. Kauhukellarissa liikutaan rajatuissa ryhmissä ja perinteisiin escape room - peleihin ryhmiä haetaan tarvittaessa porrastetusti ruuhkan välttämiseksi, sekä turvavälien säilyttämiseksi. Käsidesiä ja kumihanskoja on molemmissa toimipisteissämme tarjolla pelien ajaksi ja myös mörkömme ovat sopeutuneet poikkeustilanteeseen, vaikka ovatkin edelleen yhtä kauheita kuin ennenkin. Muistathan myös omilla toimillasi estää koronamörön riehaantumista, eli saavuthan pelaamaan vain täysin terveenä.

Mutta entäpä jos Halloween menee kokonaan karanteenissa istuen? Tiedostamme, että riskiryhmien edustajien on edelleen vältelttävä lähikontakteja ja Halloweenin ratoksi tarjoammekin etäpelinä virtuaaliversiota muun muassa teeman mukaisesta Kahlekuningas - huoneesta. Virtuaalipeli toteutetaan videoyhteyden avulla zoom-sovelluksen kautta ja pelaajan silminä, korvina, sekä käsinä toimii peliohjaaja, joka liikkuu huoneessa pelaajan ohjeistuksen mukaisesti. Virtuaalipeliin voi osallistua useampi pelaaja omalla tietokoneellaan tai mobiililaitteellaan ja ystävien tai sukulaisten kanssa pelaaminen onnistuu näin ollen myös täysin lähikontakteja välttäen. Kahlekuningas virtuaalipeli tarjoaa hauskan teeman mukaisen kokemuksen kaikille, jotka eivät tänä vuonna pääse fyysisesti osallistumaan Halloween - rientoihin, sekä mahdollistaa escape room - elämyksen myös niille, jotka eivät asu Helsingissä.

shackleking1.jpg

Pahamaineinen sviitti 666 on ollut tyhjillään pitkään ja tähän huoneeseen liittyy selkäpiitä karmivia huhuja. Mystinen tohtori Shackle King katosi huoneeseen viimeisellä vierailullaan, eikä hänestä ole kuultu sen koommin. Huhutaan, että tohtorin kuolleen vaimon kohtalo oli ajanut hänet hulluuden partaalle ja epätoivoisiin tekoihin, joihin mahdollisesti liittyi mustan magian rituaaleja. Hotellihuoneessa tämän jälkeen vieralleet eivät ole olleet entisellään huoneesta poistuessaan ja lopulta hotelli päättikin sulkea huoneen visusti välttyäkseen laillisilta ongelmilta. Sinä olet nyt kuitenkin tarjonnut ongelmaiselle hotellille niin herkullisen rahasumman, että he ovat pitkin hampain suostuneet avaamaan huoneen sinulle yhdeksi illaksi. Selvitätkö tohtori Shackle Kingin tarinaa ympäröivän mysteerin, vai jaatko tohtorin kauhean kohtalon vierailullasi? Kuulet jo, miten sviitti 666 kutsuu sinua. Tätä kutsua et voi vastustaa! 

Etäpakopelin pääset varaamaan tältä sivulta: https://www.amazed.fi/etapakopelit

Laskeudu siis Halloweenin kunniaksi kauhukellarin syövereihin, saavu kokemaan Night of Horror - pakopelit Köydenpunojankadulla, tai pelaa Kahlekuningasta kynttilän valossa kotisohvaltasi käsin. Pelasitpa sitten millä tyylillä tahansa, takaamme sinulle ikimuistoisen ja riipaisevan Halloween - kokemuksen, joka ei jätä edes epäkuollutta kylmäksi!

inferno5.jpg

Teksti: Heidi, pakopeliohjaaja - Kuvat: aMazed Games