Ryhmäytymistä, helpotuksen huokauksia ja kauhunhuutoja

DigitalTrends.jpg

Syksyn saapuessa ryhmäytymisharjoitukset ja team building ovat asioita, jotka kolkuttelevat taas yhden jos toisenkin yhteisön ja työpaikan tehtävälistalla. Uusia naamoja on tullut mukaan kesän jälkeen ja nyt pitäisi löytää mielekästä tekemistä, jonka avulla kaikki tiimin jäsenet oppisivat tuntemaan toisensa. Ollaanpa nyt rehellisiä, kukaan ei pidä harjoituksista, joissa seistään rigissä ja vastaillaan pakotetusti kysymyksiin, kuten ”mikä auto olisit” tai ”kerro jotain mitä kukaan ei tiedä sinusta”. Luoja paratkoon, jos pitää tämän lisäksi nöyryyttää itseään vielä nololla tutustumisleikillä, johon kukaan ei halua osallistua. Siis ainakaan selvin päin.

Kuvitelkaapa sitä helpotuksen huokausta, joka kohahtaa ilmoille, kun selviää, että tämän syksyn ryhmäytymisharjoitus toteutetaankin virtuaalisesti etänä. Nuo kauniit neljä sanaa ”ei vaadi fyysistä osallistumista” ovat musiikkia jokaisen tutustumisleikkejä kammoavan korville. Korona-aikaan virtuaaliselle team building – toiminnalle on ollut jatkuvasti kysyntää, ja tähän tarpeeseen olemme vastanneet mielellämme. Moni pakohuoneemme on käännetty viimeisen puolentoista vuoden aikana virtuaalisesti pelattavaan muotoon, ja tämän lisäksi virtuaalipelien joukosta löytyy nykyään myös yrityksiä silmällä pitäen kehitetyt, täysin etänä pelattavat pulmapelit.


Tehdäksemme ryhmäytymisestä mahdollisimman hauskaa, eikä sitä tavallista hirveää pakkopullaa, olemme lisänneet valikoimaamme kaksi oikeasti hauskaa virtuaalista team building – peliä, joista uusin on Digital Trends. Tässä pelissä pelaajat kisaavat ryhmissä toisiaan vastaan ja kilpailevat siitä, kuka ratkaisee pelin tarjoamat arvoitukset nopeiten. Digital Trends pelissä kuuluisa hakkeri on varastanut tietoja, jotka pelaajien tulee palautaa takaisin aikamatkaamalla eri vuosikymmenten välillä, käyttäen hyväkseen erilaista laitteistoa. Pelaajat pääsevät valitsemaan polkunsa pelin lävitse samalla kun he ratkovat hakkerin jättämiä tehtäväansoja. Varastetun datan palauttamisen yhteydessä eniten pisteitä saanut joukkue voittaa!

Virtuaalinen team building – peli on mahtava ratkaisu myös kansainvälisille firmoille, joiden työntekijät ovat hujan hajan eri puolella maailmaa. Pelaamisen tarvitaan vain toimiva nettiyhteys ja älylaite, jonka avulla peliin voi osallistua. Helppoa kuin heinänteko!

iik!week Laboratorion mörkö vuodelta 2019

iik!week Laboratorion mörkö vuodelta 2019

Ja tiedättekö, mikä on toinen mahtava tapa ryhmäytyä alta aikayksikön? Yhdessä pelkääminen.

Helsingissä majailevat kauhun ystävät pääsevät tänä vuonna jälleen nauttimaan aMazed Gamesin Linnanmäen iik!weekille tuottamasta kauhuproduktiosta. Vuonna 2019 kauhukohteemme Laboratorio valtasi Linnanmäen vesitornin, ja tänä vuonna iik!weekin vieraita kauhistuttaa aivan uusi kokemus, Motelli. Mistään Hiltonin vierailusta ei nyt ole kyse, tosin tässä Motellissa henkilökunta varmasti huolehtii sinusta innokkaasti… vaikka ihan ikuisesti. Mikäli sinulla on mielessä työryhmä tai kaveriporukka, jonka kanssa tekisi mieli tulla läheisemmin tutuksi, se tapahtuu varmasti, kun kiljutte täyttä kurkkua ja juoksette yhdessä karkuun möröiltä. Kokemus on todistanut meille, että kauhu on mainio jään murtaja lähes tilanteessa kuin tilanteessa.

Kauhukohteestamme pääset nauttimaan kolmena viikonloppuna: Pe–su 10.–12. syyskuuta, Pe–su 17.–19. syyskuuta ja Pe–su 24.–26. syyskuuta.

Huomiothan, että Motellin alaikäraja on 15v ja tarkistathan korona-ajan järjestelyt, sekä varausohjeet Linnanmäen omilta sivuilta. Motellivisiitistä haaveilevien kannattaa myös ottaa huomioon, että tänä vuonna sisäänpääsy iik!weekille tulee varata ennakkoon.

Mörkömme odottavat sinua jo kieli vyön alla ja toivottavat sinut tervetulleeksi Motelliin!

Kuvassa aMazedin oman Halloween - kauhutunnelin möröt vuodelta 2020

Kuvassa aMazedin oman Halloween - kauhutunnelin möröt vuodelta 2020

Teksti, Heidi - aMazed Games, Kuvat - aMazed Games
Etäpelit: https://www.amazed.fi/etapakopelit
Pakohuoneet Helsingissä Kampin toimipisteellä:
https://www.amazed.fi/kampinpakohuoneet
Kauhupakohuoneet Helsingissä Erottajalla:
https://www.amazed.fi/kauhupakohuoneet