AMAZED LAHJAKORTTI 

LAHJAKORTIN OSTAMINEN

Alla olevasta järjestelmästä voit ostaa sähköisen lahjakortin aMazed Gamesille. Maksutapahtuman operoi Stripe. Maksun voi suorittaa Debit/Credit korteilla. Maksun jälkeen voit joko heti luoda persoonallisen tulostettavan lahjakortin taikka tehdä sen myöhemmin. Saat sähköpostiisi maksukuitin sekä linkin lahjakortin luomiseen. Kortin voi luoda useita kertoja, sillä sen koodi on uniikki ja luotu vain sinulle. HUOM. Tarkista että sähköpostisi on kirjoitettu oikein, muuten varausvahvistus ei mene oikeaan osoitteeseen. Lahjakortti on voimassa 6kk. Ongelmatapauksissa ota yhteys meidän asiakaspalveluun.

LUNASTUS

Lahjakortin ostaja saa lunastustohjeet lahjakortin sähköpostilla toimitettavassa maksukuitissa. Lunastusohjeet tulostuvat myös itse lahjakorttiin lahjansaajalle. Lahjansaaja voi lunastaa lahjakoodinsa käymällä osoitteessa www.amazed.fi/lunastus. Lahjakortin haltija syöttää lahjakortin koodin järjestelmään, josta ohjautuu suoraan pelien varausjärjestelmään eli peli maksetaan lahjakortilla varausvaiheessa. Jos pelin hinta on korkeampi kuin lahjakortin arvo,  pelin voi silti varata. Pelin varaussähköpostissa näkyy paikalla maksettava jäljellä oleva saldo. Sen voi maksaa käteisellä tai kortilla. 

ELÄMYSLAHJAT JA LAHJAKORTIT ILMAN KOODIA

Elämyslahjat myyvät aMazed Gamesin lahjakortteja. Siinä tapauksessa varaa peli meidän varausjärjestelmästämme ja tuo lahjakorttisi mukaan peliin. Kortti toimii maksuna. Elämyslahjojen koodia ei voi syöttää meidän omaan varausjärjestelmään. Riittää että tuot voimassaolevan kortin mukanasi.  

Jos sinulla on hallussasi aMazed Gamesin ns. vanhan mallin lahjakortti, jossa ei ole syötettävää koodia, tee varaus normaalisti netissä ja ota lahjakortti mukaan. Myös joulualelahjakortit ovat tällaisia. Riittää että otat sen mukaan peliin.

PELAAJIA ENEMMÄN KUIN LAHJAKORTISSA MERKATTU TAI KORTTI VANHENTUNUT?

Jos pelaajahalukkaita on enemmän kuin mihin kortti oikeuttaa - ei hätää! Maksamalla erotuksen kaikki pääsevät pelaamaan huoneen maksimimäärään asti. Jos sinulla on lahjakortti näyttelijättömään peliin ja haluat kauhupelin näyttelijällä- riittää että maksat erotuksen.

Jos lahjakortti on vanhentunut, maksamalla 20e lisämaksun sen käyttöikää voi pidentää 3 kuukaudella. Vanhentuneita joulualelahjakortteja voi käyttää ilman lisämaksua saman vuoden heinä-elokuussa.

LAHJAKORTIN TILAUS JA MAKSU