PELIN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

 

1. SAAPUMINEN

Pyydämme että tulette paikalle tasan sinä ajankohtana, joka lukee varausvahvistuksessasi, ei ole tarvetta tulla aikaisemmin. Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan asiakkaita ennen varattua aikaa, koska silloin olemme valmistamassa pelihuoneet kuntoon peliänne varten. Kun KOKO ryhmänne on paikalla, pyydämme että soitatte ovella näkyvään numeroon niin tulemme hakemaan. Jos myöhästytte,  saatamme joutua vähentämään peliaikaanne, jotta seuraavat pelaajat eivät joudu odottamaan.  Odottaessanne peliä voitte rentoutua mukavassa odotustilassamme. Jos peliaikanne on jo alkanut ja muu ryhmänne on sisällä, emme voi enää valitettavasti hakea myöhästyneitä ryhmän jäseniä mukaan. 

2.PERUUTUKSET

Mikäli et pääse paikalle, muista peruuttaa varauksesi (kun kyseessä on yhden huoneen varaus) viimeistään 24 tuntia ennen peliä varausvahvistuksessa olevan Muuta varausta-linkin kautta. 2-4 huoneen peruutukset on tehtävä 7 vuorokautta ennen pelipäivää . 5 tai useamman huoneen peruutukset on tehtävä 14 vuorokautta ennen pelipäivää. Myöhässä tehdyistä peruutuksista veloitamme 80 euroa / näyttelijätön huone ja 150 euroa / näyttelijällinen huone.

3. MUUTOKSET

Pakohuoneeseen mahtuu 2-6 pelaajaa. Jos varauksesi pelaajamäärä muuttuu, siitä ei tarvitse ilmoittaa erikseen, jos se pysyy em. rajoissa.

4. MAKSU

 Peli maksetaan paikan päällä käteisellä, kortilla, Edenredin virikeseteleillä /Ticket Mind&Body tai Smartumin kulttuuriseteleillä. Yrityksille laskutus. Yrityslaskuihin lisäämme alv10% listattujen hintojen päälle. Pyydämme että maksettaessa käteisellä varaatte tasarahan. Kortilla maksettaessa emme pysty jakamaan maksuja, vaan maksu on suoritettava pelihuonekohtaisesti yhdellä kortilla. Edenred, Smartum ja ePassi maksuvälineiden kohdalla teemme poikkeuksen, näillä voitte maksaa osissa pelaajakohtaisesti. 

5. OHJEET

Noudata Peliohjaajan antamia ohjeita. Niiden vastainen toiminta keskeyttää pelin.

Pakohuoneen sisällä ei saa nauttia alkoholijuomia. Peliohjaajalla on oikeus evätä päihtyneen asiakkaan pääsy pakohuoneen. 

Pakohuoneessa olevien lavasteiden /lukkojen/ muiden esineiden käytössä ei saa käyttää voimaa tai väkivaltaa.  Mikäli pelaaja käyttäytyy aggressiivisesti pakohuoneessa ja/tai vahingoittaa  aMazed Gamesin omaisuutta em. tavalla, peliohjaajalla on oikeus keskeyttää peli. Tällöin pelistä maksetaan täysi hinta sekä joudumme lisäämään vähintään 30 euron korjausmaksun varauksen hintaan. Tämä ei koske esineiden tahatonta rikkomista tai niiden tavallista kulumista.