ESCAPE ROOM YRITYKSILLE - HITSAA TIIMISI YHTEEN

Team buildingia 2-54 hengen ryhmille!  aMazed Gamesilla on yhdeksän escaperoomia joiden yhteenlaskettu kapasiteetti on 54 pelaajaa kahdessa toimitilassa. Toimitilat sijaitsevat hyvin lähellä toisiaan. Kampin viisi pakohuonetta sijaitsevat samassa tilassa ja toimivat samaan aikaan. Toimitilan kapasiteetti on 30 pelaajaa. Myös Erottajan toimipisteen neljä huonetta toimivat samaan aikaan ja tilan kapasiteetti on 24 pelaajaa.  Erottajan toimipisteessä voimme järjestää Monster Dinner-paketin, johon sisältyy pakohuonepeli näyttelijällä tai ilman ja illallinen saman rakennuksen kattohuoneistossa Erottajan Kasinolla.

Isoissa varauksissa tee 2-9 eri varausta tai ota yhteyttä contact@amazed.fi tai 044 977 4155, niin autamme mielellämme varauksen kanssa.

Erottajan toimipisteessä meillä on käytössä iso edustustila, jonka voi vuokrata virkistystilaisuutesi ajaksi pakohuonekokemuksen jatkoksi. Samassa paikassa järjestämme ns. Monsteri-illallisia yrityksille. Silloin iltaasi kuuluu pakohuonepeli Erottajalla sekä elämyksellinen illallinen monsteriemme seurassa. Ilta on täynnä yllätyksiä. Kysy tarjousta! 

Yrityksille  myönnämme ryhmäalennusta pakohuonepeleistä. Kysy tarjousta!

Hyväksymme Edenredin virikesetelit sekä Smartumin kulttuurisetelit. Myös ePassi käy meillä. 

Varauksen voi maksaa paikan päällä kortilla (MC,VISA) taikka laskutuksella (myös verkkolaskutus).