ESCAPE ROOM PELIEN HINNASTO

KÖYDENPUNOJANKATU 4A

Ryhmän koko Hinta per henkilö Yhteensä
2 henkilöä 40 euroa 80 euroa
3 henkilöä 33 euroa 99 euroa
4 henkilöä 30 euroa 120 euroa
5 henkilöä 27 euroa 135 euroa
6 henkilöä 25 euroa 150 euroa

EROTTAJA 7

Ryhmän koko Peli ilman näyttelijää Peli näyttelijällä
2 henkilöä 80 euroa 150 euroa
3 henkilöä 99 euroa 150 euroa
4 henkilöä 120 euroa 150 euroa
5 henkilöä 135 euroa 150 euroa
6 henkilöä 150 euroa 150 euroa

HINNAT SISÄLTÄVÄT 10%ALV

YRITYKSILLE MYÖNNÄMME RYHMÄALENNUSTA. KYSY TARJOUSTA!

LAPSET JA LEMMIKIT OVAT TERVETULLEITA PELAAMAAN AIKUISTEN MUKANA! ALLE 10-VUOTIAAT LAPSET PELAAVAT ILMAISEKSI AIKUISTEN SEURASSA. TÄMÄ EI KOSKE LASTEN SYNTTÄREITÄ.

MAKSUVÄLINEET JA PERUUTUS

Room escape -pelin voit meillä  maksaa käteisellä, Mastercard ja Visa debit/credit -korteilla. Hyväksymme myös Edenredin virikesetelit, Ticket-maksukortit sekä Smartumin kulttuurisetelit ja ePassi. Yrityksille laskutus (laskutuslisä 10e). Pyydämme että maksettaessa käteisellä varaatte tasarahan. Kortilla maksettaessa emme pysty jakamaan maksuja, vaan maksu on suoritettava pelihuonekohtaisesti yhdellä kortilla. ePassilla, virikeseteleillä ja Ticket-korteilla voitte maksaa pelaajakohtaisesti osissa. 

Lahjakortin haltija varaa pelin normaalisti verkossa ja luovuttaa kortin peliohjaajalle maksun yhteydessä. Jos lahjakorttisi kattaa vain osan pelaajamäärästä, peliin voi silti ottaa ylimääräisiä pelaajia 20e/pelaaja. Jos sinulla on lahjakortti möröttömään peliin ja haluat möröllisen pelin, maksetaan erotus hinnassa. Huom, lahjakortit voivat olla erihintaisia (alekampanjat yms). Lisätietoa saa asiakaspalvelustamme contact@amazed.fi.

Mikäli et pääse paikalle, muista peruuttaa varauksesi (kun kyseessä on yhden huoneen varaus) viimeistään 24 tuntia ennen peliä varausvahvistuksessa olevan Muuta varausta-linkin kautta. Kahden ja useamman huoneen peruutukset on tehtävä 7 vuorokautta ennen pelipäivää. Myöhässä tehdyistä peruutuksista veloitamme 80 euroa / huone. 

  

TARJOUKSET

 

 

  • Alle 10-vuotiaat lapset pelaavat ilmaiseksi aikuisten mukana. Varauksen yhteydessä osallistujien kokonaismäärän on oltava yhteensä 6 henkeä (varausjärjestelmässä näkyvä hinta koskee aikuisia, otamme lapset huomioon hinnassa paikan päällä). Minimiveloitus 80 euroa. Huom. Tarjous lasten ilmaisesta pelistä ei koske lasten synttäripelejä.

  • Arkipäivisin 11.00-15.30 alkavat 4-6 hengen pelit Kampin toimipisteessä koululaisille ja opiskelijoille 100 €. Huom, varausvahvistuksessa hinta on ns. normipelin hinta, alennuksen myönnämme paikan päällä. Ainakin yhdellä opiskelijalla pitää olla opiskelijakortti mukana.

  • SUNNUNTAI ON ESCAPEROOM -PERHEPÄIVÄ! Sunnuntaisin perhepelit (1-2 aikuista ja 1-4 alle 18v. lasta) 100€. Alle 10-vuotiaat pääsevät pelaamaan ilmaiseksi vanhempiensa mukana! Huom. Perhealennus on voimassa ainoastaan kun maksuvälineenä on käteinen /maksukortit. Huom. Varausvahvistuksessa hinta on ns. normipelin hinta, alennuksen myönnämme paikan päällä.

  • Jos olet pelannut meillä jo neljä normihintaista peliä, saat viidennen pelin -30%. Varausten tulee olla tehty samalla nimellä. Fear Factory -pelit kerryttävät pelattujen huoneiden määrää, mutta tarjoushintaisen pelin saa ainoastaan Kampin toimipisteessä. Tarjous on voimassa arkisin eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.