2 TOIMIPISTETTÄ
 10 HUONETTA


 KAMPPI: KÖYDENPUNOJANKATU 4A
KAPASITEETTI 36 HENKEÄ


KAIKKI kuusi HUONETTA OVAT SAMASSA TILASSA JA TOIMIVAT SAMAAN AIKAAN. kaikki pelit ovat kaksikielisiä: suomi/ englanti.

THE LOCKDOWN

Yhdysvaltain presidentti on sulkeutunut turvabunkkeriinsa Valkoisessa talossa ja antanut käskyn laukaista ydinaseet 60 minuutin kuluttua. Olet salaisen palvelun huippuagentti ja pääset sisään juuri ennen Valkoisen talon ovien sulkeutumista. Ehditkö pelastaa maailman ydinkatastrofilta?

KAKSOISAGENTTI X

Sinun epäillään varastaneen salaisen bioaseen Neuvostoliiton puna-armeijalta. Olet lukittuna KGB-agentin huoneeseen, ja kuulustelijasi saapuu tunnin kuluttua. Ehditkö paeta huoneesta ja todistaa syyttömyytesi?

blackout.jpg

BLACKOUT

Sähköt ovat poikki, huoneessa on pimeää. Paetaksenne joudutte turvautumaan muihin aisteihin ja tiiminne voimaan. Keksittekö, missä olette? Huom. Peli ei ole pelottava, mutta se pelataan täydessä pimeydessä. Sopii kaikille.   

MAD MONEY

Tervetuloa vuosisadan pankkiryöstöön. Sinut on palkattu huipputiimiin, jonka tehtävänä on ryöstää maailman turvallisin pankki ja tuoda tärkeä arvosaalis pomollesi. Valmiina ryöstöön?

KAHLEKUNINGAS

Vietät yötä hotellihuoneessa, jossa on selkäpiitä karmiva tunnelma. Kuudes kerros näyttää autiolta - huomaat olevasi ainoa hotellivieras. Tunnet pahuuden läsnäolon. Legendan mukaan huoneessa asui onneton Tri. Shackleking, joka katosi mystisissä olosuhteissa. Selviätkö ulos?

KOMISSARIAATTI

Olet Neuvostoliiton ylin johtaja. Viime aikoina alaisiasi on kadonnut, etkä voi luottaa enää keneenkään. Säilytä valta itselläsi. Kuka on kaiken takana?

 EROTTAJANKATU 7
KAPASITEETTI 24 HENKEÄ


Kaikki NELJÄ huonetta ovat samassa tilassa ja toimivat samaan aikaan. kaikki pelit ovat kaksikielisiä: suomi/englanti.

NÄMÄ HUONEET OVAT PERINTEISIÄ PAKOHUONEPELEJÄ kauhuteemalla. JOS HALUAT HUONEESEEN NÄYTTELIJÄN, VARAA HUONE KAUHUHUONEET-VÄLILEHDELTÄ.

LIGHTS OFF I

Eksyit kauniiseen vanhaan kartanoon keskellä metsää. Talo tuntuu yliluonnolliselta. Löydät vanhan kasetin, jossa lukee: "Barbara Jonesin manaus". Uskallatko kuunnella nauhan läpi ja jatkaa matkaa syvemmälle kartanoon?

Huone on uuden aallon pakohuone ja nimestään huolimatta sitä pelataan valot päällä.

INFERNO

Oletko joskus tehnyt jotain pahaa? Vanhassa Infernon kellarissa vallitsee Viiltäjä-Jackin laki, ja hän tietää, jos olet syntinen. Kulje hyvän ja pahan rajamailla. Ansaitsetko taivaan vai helvetin?

LIGHTS OFF II

Eksyit kauniiseen vanhaan kartanoon keskellä metsää. Talo tuntuu yliluonnolliselta. Löydät vanhan kasetin, jossa lukee: "Barbara Jonesin manaus". Uskallatko kuunnella nauhan läpi ja jatkaa matkaa syvemmälle kartanoon?

Tämä huone on kopio Lights Off I:stä. Kaksi joukkuetta voi kilpailla samaan aikaan.