2 TOIMIPISTETTÄ
 10 HUONETTA


 KAMPPI: KÖYDENPUNOJANKATU 4A
KAPASITEETTI 36 HENKEÄ


KAIKKI kuusi HUONETTA OVAT SAMASSA TILASSA JA TOIMIVAT SAMAAN AIKAAN. kaikki pelit ovat kaksikielisiä: suomi/ englanti.

blackout.jpg

BLACKOUT

Sähköt ovat poikki, huoneessa on pimeää. Paetaksenne joudutte turvautumaan muihin aisteihin ja tiiminne voimaan. Keksittekö, missä olette? Huom. Peli ei ole pelottava, mutta se pelataan täydessä pimeydessä. Sopii kaikille.   

THE LOCKDOWN

Yhdysvaltain presidentti on sulkeutunut turvabunkkeriinsa Valkoisessa talossa ja antanut käskyn laukaista ydinaseet 60 minuutin kuluttua. Olet salaisen palvelun huippuagentti ja pääset sisään juuri ennen Valkoisen talon ovien sulkeutumista. Ehditkö pelastaa maailman ydinkatastrofilta?

KOMISSARIAATTI

Olet Neuvostoliiton ylin johtaja. Viime aikoina alaisiasi on kadonnut, etkä voi luottaa enää keneenkään. Säilytä valta itselläsi. Kuka on kaiken takana?

MAD MONEY

Tulossa pian

 

 

KAHLEKUNINGAS

Vietät yötä hotellihuoneessa, jossa on selkäpiitä karmiva tunnelma. Kuudes kerros näyttää autiolta - huomaat olevasi ainoa hotellivieras. Tunnet pahuuden läsnäolon. Legendan mukaan huoneessa asui onneton Tri. Shackleking, joka katosi mystisissä olosuhteissa. Selviätkö ulos?

KAKSOISAGENTTI X

Sinun epäillään varastaneen salaisen bioaseen Neuvostoliiton puna-armeijalta. Olet lukittuna KGB-agentin huoneeseen, ja kuulustelijasi saapuu tunnin kuluttua. Ehditkö paeta huoneesta ja todistaa syyttömyytesi?

 EROTTAJANKATU 7
KAPASITEETTI 24 HENKEÄ


 

erottajan huoneissa Minimipelaajamäärä on 3 henkilöä.

Kaikki NELJÄ huonetta ovat samassa tilassa ja toimivat samaan aikaan. kaikki pelit ovat kaksikielisiä: suomi/englanti.

NÄMÄ HUONEET OVAT PERINTEISIÄ PAKOHUONEPELEJÄ. JOS HALUAT HUONEESEEN NÄYTTELIJÄN, VARAA HUONE KAUHUHUONEET-VÄLILEHDELTÄ.

LIGHTS OFF I

Eksyit kauniiseen vanhaan kartanoon keskellä metsää. Talo tuntuu yliluonnolliselta. Löydät vanhan kasetin, jossa lukee: "Barbara Jonesin manaus". Uskallatko kuunnella nauhan läpi ja jatkaa matkaa syvemmälle kartanoon?

Huone on uuden aallon pakohuone ja nimestään huolimatta sitä pelataan valot päällä.

INFERNO

Oletko joskus tehnyt jotain pahaa? Vanhassa Infernon kellarissa vallitsee Viiltäjä-Jackin laki, ja hän tietää, jos olet syntinen. Kulje hyvän ja pahan rajamailla. Ansaitsetko taivaan vai helvetin?

LIGHTS OFF II

Eksyit kauniiseen vanhaan kartanoon keskellä metsää. Talo tuntuu yliluonnolliselta. Löydät vanhan kasetin, jossa lukee: "Barbara Jonesin manaus". Uskallatko kuunnella nauhan läpi ja jatkaa matkaa syvemmälle kartanoon?

Tämä huone on kopio Lights Off I:stä. Kaksi joukkuetta voi kilpailla samaan aikaan. 

HAUNTED DINNER

shutterstock_158929577.jpg

Haunted Dinner on illalliskokemus, jossa asiakas pääsee nauttimaan kolmen ruokalajin gourmet-illallisen upeissa puitteissa jännittävässä tunnelmassa.

Illallinen järjestetään Black Forestin kartanossa, jossa emäntänne Ursula toivottaa illallisvieraat lämpimästi tervetulleiksi...vai onko vastaanotto sittenkään niin kovin lämmin? Entä mitä sisäkkönä toimiva Cecilia yrittää viestittää illallisvieraille? Onko kartano noiduttu?

amazed games järjestää tämän elämyksen yhteistyössä elämyslahjojen kanssa. tuotanto alkaa alkuovuonna 2019 ja päivämääriä tulee olemaan useita. lahjakortin voi ostaa elämyslahjojen nettisivuilta.