MISTÄ ROOM ESCAPE -PELISSÄ ON KYSE?

YLEISTÄ

aMazed room escape on interaktiivinen tosielämän pakopeli, jossa 2-6 pelaajan tiimin pitää "paeta" huoneesta 60 minuutissa. Onnistuakseen pitää olla luova − tiimin tulee suoriutua hauskoista tehtävistä ratkomalla arvoituksia. Room escape pelissä yhteistyö on tärkeää päämäärän saavuttamiseksi. aMazed on intensiivinen, yllätyksellinen ja koukuttava pakopeli.

Tosielämän room escape -pakopelit ovat peräisin Japanista, jossa suosittu tietokonepeli toteutettiin ensimmäisen kerran todellisessa elämässä. Room escape -peleistä on sen jälkeen kasvanut globaali trendi.

KENELLE PELI SOVELTUU?

Kaveriporukat ja perheet

aMazed pakopelit soveltuvat kaikenlaisille ihmisille, erityisesti ystäväporukoille ja perheille. Lapset rakastavat peliä, vaikka eivät pystykään pelaamaan sitä yksin. Alle 15-vuotiaat ovat tervetulleita pelaamaan aikuisen kanssa.

Lasten synttärit

aMazed room escape -pelit soveltuvat mainiosti yli 11v. lasten synttäreiden viettoon. Peliohjaaja ohjaa peliä tavalla, joka ottaa huomioon lasten tarpeet.  Huomioittehan, että lasten kanssa on aina oltava väh. 1 aikuinen/pakohuone.  

Treffit ja juhlatilaisuudet

Room escape -pelissä pelaajien on toimittava ryhmässä, joten intensiivinen pakopeli on mitä mainioin tapa juhlia läheisten kanssa!

Turistit

Helsingillä on paljon tarjottavaa turistille. Adrenaliinintäyteinen tunti room escape Kaksoisagentti X:n huoneessa on täydellinen tapa kokea kylmän sodan ja neuvostoajan vakoojamaailma.  Room escape -pelin jälkeen voit jatkaa nähtävyyksien katselemista kaupungilla, vaikkapa muistellen sitä, että Helsinkiä pidettiin 1980-luvulla yhtenä merkittävimmistä vakoilun keskuksista.

Jännityksen metsästäjät

Milloin viimeksi kokeilit jotain uutta? Tosielämän room escape -peli ei ole extreme-urheilulaji, mutta jännittävän aMazed pelin kellon tikittäessä saat tarvitsemasi adrenaliinilatauksen. Tunnet olevasi elossa.  

Pelien harrastajat

Tunnet varmasti klassisen room escape -tietokonepelin, mutta oletko valmis viemään pelin todellisuuteen? Sinä olet fyysisesti osa peliä, sen päähahmo ja ainoa toivo pakoon pääsemiseksi. Ratkaisu on mielessäsi ja aivan käden ulottuvilla.  

Yritykset

aMazed Games room escape on ainutlaatuinen team building -harjoitus, jossa pelaajien on ratkottava arvoituksia ryhmässä. Pakohuonepelin intensiteetti lujittaa minkä tahansa ryhmän yhtenäisyyttä. aMazed Gamesin viisi pakohuonetta ovat kaikki samassa tilassa Köydenpunojankadulla, niiden  yhteenlaskettu kapasiteetti on 30 pelaajaa samaan aikaan.