KEITÄ OLEMME

TIIMI

aMazed Gamesin luovaan escape room  -tiimiin kuuluu yli 15 eri alan ajattelijaa. Olemme juristeja, avaruustieteilijöitä, fyysikkoja, kielitieteilijöitä, tulevia psykologeja, rakennusmestareita, roller derby - urheilijoita, meikkaustaiteilijoita, näyttelijöitä, ohjaajia, lavastajia, kuvaajia ja taiteilijoita. 

Olemme yhtä suurta perhettä ja keksimme pakohuoneemme itse. Prosessi on kotimainen ja luova  - pakohuoneemme ovat poikkitieteellisiä mesteriteoksia.

Filosofiamme on tarjota asiakkaalle uniikki kokemus pakohuoneen kaikilla osa-alueella: jännittävä juoni, mestarillinen lavastus, taitavat arvoitukset, elokuvamainen elämys ja hemmetin hyvä asiakaspalvelu. Olemme alan harrastajia sekä seuraamme kansainvälistä escape room -alan kehitystä, jotta voimme tuoda uusimmat trendit Suomeen. 

 Vuoden 2015 alussa avasimme Kamppiin ns. ensimmäisen aallon pakohuoneet, jotka ovat muodostuneet kymmenien tuhansien asiakkaiden mielissä klassikoiksi.  Vuoden 2017 alussa rakensimme Erottajalle Fear Factoryyn ns. toisen aallon pakohuoneet, joissa asiakas voi turvallisesti kokea kauhua. Olemme hyvin innoissamme kauhuteemasta. Fear Factoryn pakohuoneissa saat unohtumattoman kauhuelokuvaelämyksen meidän näyttelijöiden seurassa.  


VERA

LADYBOSS

Valmistuin rikosoikeuteen erikoistuneeksi lakinaiseksi, joka ei koskaan viihtynyt toimistossa. Vaihdoin alaa, koska halusin olla itseni - olen esiintyjä ja yrittäjä. Johdan yrityksemme pakohuoneiden suunnittelua ja rakentamista. Mielipuuhani on näytellä monsteria Fear Factoryssä. 

Tarkoitukseni on luoda Suomen parhaimman ja hauskimman työpaikan työntekijöilleni sekä parhaimmat pakohuoneet asiakkaillemme. 

EMI

image1.JPG

Olen taiteilija, hassuttelija ja seikkailija. Opiskelen valokuvausta ja unelmani on julkaista oma runoteos. 

Meidän työssämme rakastan eniten ihmisten reaktioita. Me olemme olemassa, jotta he saisivat kokea elämyksiä. Minulle, kuten kaikille meidän tiimissä, tämä yritys on rakas. Kohtelemme sitä kuin omaamme, ja siksi olemme niin huippuja.

EVE

Olen room escapeen hurahtanut akrobaatti, joka ei enää erota työavainta ja kotiavainta toisistaan. Lempieläimeni on lohikäärme ja lempivärini punainen. Minut on myös äärimmäisen helppo säikäyttää. 

Olen ollut mukana yrityksemme toiminnassa lähes alusta asti ja nauttinut joka hetkestä! Vastaan aMazed Gamesin asiakaspalvelusta, joten jos soitat puhelinnumeroomme, on langan toisessa päässä luultavasti minä. Haluan olla mukana luomassa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja kehittämässä huoneitamme aina vain parempaan suuntaan.