TARJOUKSET

 

 

  • VARAA YRITYKSEN TILAISUUTEEN MIN 3 PAKOPELIÄ LOKA-JOULUKUULLE, MAKSA HETI NIIN SAAT 20% ALENNUKSEN KOKONAISVARAUKSESTASI!TARJOUS VOIMASSA 16.9.2018 ASTI

  • Alle 10-vuotiaat lapset pelaavat ilmaiseksi aikuisten mukana. Varauksen yhteydessä osallistujien kokonaismäärän on oltava yhteensä 6 henkeä (varausjärjestelmässä näkyvä hinta koskee aikuisia, otamme lapset huomioon hinnassa paikan päällä). Minimiveloitus 80 euroa. Huom. Tarjous lasten ilmaisesta pelistä ei koske lasten synttäripelejä. 
  • Arkipäivisin 11.00-15.30 alkavat 4-6 hengen pelit koululaisille ja opiskelijoille 100 €. Huom, varausvahvistuksessa hinta on ns. normipelin hinta, alennuksen myönnämme paikan päällä. Ainakin yhdellä opiskelijalla pitää olla opiskelijakortti mukana. 
  • SUNNUNTAI ON ESCAPEROOM -PERHEPÄIVÄ! Sunnuntaisin perhepelit (1-2 aikuista ja 1-4 alle 18v. lasta) 100€. Alle 10-vuotiaat pääsevät pelaamaan ilmaiseksi vanhempiensa mukana! Huom. Perhealennus on voimassa ainoastaan kun maksuvälineenä on käteinen /maksukortit.  Huom. Varausvahvistuksessa hinta on ns. normipelin hinta, alennuksen myönnämme paikan päällä.
  • Jos olet pelannut meillä jo neljä peliä, saat viidennen pelin -50%.  Varausten tulee olla tehty samalla nimellä. Fear Factory -pelit kerryttävät pelattujen huoneiden määrää, mutta tarjoushintaisen pelin saa ainoastaan Kampin toimipisteessä. Tarjous on voimassa arkisin eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.