KAKSI TOIMIPISTETTÄ
 9 HUONETTA


 KAMPPI: KÖYDENPUNOJANKATU 4A
KAPASITEETTI 30 HENKEÄ


KAIKKI VIISI HUONETTA OVAT SAMASSA TILASSA JA TOIMIVAT SAMAAN AIKAAN. kaikki pelit ovat kaksikielisiä: suomi/ englanti.

KAKSOISAGENTTI X  

Sinun epäillään varastaneen salaisen bioaseen Neuvostoliiton puna-armeijalta. Olet lukittuna KGB-agentin huoneeseen, ja kuulustelijasi saapuu tunnin kuluttua. Ehditkö paeta huoneesta ja todistaa syyttömyytesi?

THE LOCKDOWN

Yhdysvaltain presidentti on sulkeutunut turvabunkkeriinsa Valkoisessa talossa ja antanut käskyn laukaista ydinaseet 60 minuutin kuluttua. Olet salaisen palvelun huippuagentti ja pääset sisään juuri ennen Valkoisen talon ovien sulkeutumista. Ehditkö pelastaa maailman ydinkatastrofilta?

KOMISSARIAATTI

Olet Neuvostoliiton ylin johtaja. Viime aikoina alaisiasi on kadonnut, etkä voi luottaa enää keneenkään. Säilytä valta itselläsi. Kuka on kaiken takana?

PANKKIRYÖSTÖ

Olet pyörtynyt Welos Turmoney -pankissa. Heräät pahimpaan painajaiseesi. Pankki on ryöstetty ja näyttää siltä, että olet syyllinen. Mitä teet? Sinulla on 60 minuuttia aikaa selvittää mitä tapahtui ja paeta ennen poliisien tuloa.

KAHLEKUNINGAS

Vietät yötä hotellihuoneessa, jossa on selkäpiitä karmiva tunnelma. Kuudes kerros näyttää autiolta - huomaat olevasi ainoa hotellivieras. Tunnet pahuuden läsnäolon. Legendan mukaan huoneessa asui onneton Tri. Shackleking, joka katosi mystisissä olosuhteissa. Selviätkö ulos?

 EROTTAJANKATU 7
KAPASITEETTI 24 HENKEÄ


 

erottajan huoneissa Minimipelaajamäärä on 3 henkilöä.

Kaikki NELJÄ huonetta ovat samassa tilassa ja toimivat samaan aikaan. kaikki pelit ovat kaksikielisiä: suomi/englanti.

LIGHTS OFF I

Eksyit kauniiseen vanhaan kartanoon keskellä metsää. Talo tuntuu yliluonnolliselta. Löydät vanhan kasetin, jossa lukee: "Barbara Jonesin manaus". Uskallatko kuunnella nauhan läpi ja jatkaa matkaa syvemmälle kartanoon?

Huone on uuden aallon pakohuone ja nimestään huolimatta sitä pelataan valot päällä.

INFERNO

Oletko joskus tehnyt jotain pahaa? Vanhassa Infernon kellarissa vallitsee Viiltäjä-Jackin laki, ja hän tietää, jos olet syntinen. Kulje hyvän ja pahan rajamailla. Ansaitsetko taivaan vai helvetin?

LIGHTS OFF II

Eksyit kauniiseen vanhaan kartanoon keskellä metsää. Talo tuntuu yliluonnolliselta. Löydät vanhan kasetin, jossa lukee: "Barbara Jonesin manaus". Uskallatko kuunnella nauhan läpi ja jatkaa matkaa syvemmälle kartanoon?

Tämä huone on kopio Lights Off I:stä. Kaksi joukkuetta voi kilpailla samaan aikaan.