ROOM ESCAPE HINNASTO JA VARAUS


kampin VIISI PAKOHUONETTA SIJAITSEVAT SAMASSA TILASSA JA TOIMIVAT SAMAAN AIKAAN. KAPASITEETTIMME ON 30 PELAAJAA SAMAAN AIKAAN.

EROTTAJAN KAKSI HUONETTA TOIMIVAT MYÖS SAMAAN AIKAAN. kapasiteetti on 12 henkeä. 1.9.2017 lähtien neljä huonetta 3-24 hlölle. PAKOHUONEPELI ON VARATTAVA ENNAKKOON

Hinnat sisältävät 10% ALV

Ryhmän koko Hinta per henkilö Yhteensä
2 henkilöä 40 euroa 80 euroa
3 henkilöä 33 euroa 99 euroa
4 henkilöä 30 euroa 120 euroa
5 henkilöä 27 euroa 135 euroa
6 henkilöä 25 euroa 150 euroa

TARJOUKSET

  • Alle 10-vuotiaat lapset pelaavat ilmaiseksi aikuisten mukana. Varauksen yhteydessä osallistujien kokonaismäärän on oltava yhteensä 6 henkeä (varausjärjestelmässä näkyvä hinta koskee aikuisia, otamme lapset huomioon hinnassa paikan päällä). Minimiveloitus 80 euroa. Huom. Tarjous lasten ilmaisesta pelistä ei koske lasten synttäripelejä. 
  • Arkipäivisin 11.00-15.30 alkavat 4-6 hengen pelit koululaisille ja opiskelijoille 100 €. Huom, varausvahvistuksessa hinta on ns. normipelin hinta, alennuksen myönnämme paikan päällä. Ainakin yhdellä opiskelijalla pitää olla opiskelijakortti mukana. 
  • SUNNUNTAI ON ROOM ESCAPE -PERHEPÄIVÄ! Sunnuntaisin perhepelit 100€. Alle 10-vuotiaat pääsevät pelaamaan ilmaiseksi vanhempiensa mukana! Huom. Perhealennus on voimassa ainoastaan kun maksuvälineenä on käteinen /maksukortit.  Huom. Varausvahvistuksessa hinta on ns. normipelin hinta, alennuksen myönnämme paikan päällä.
  • Jos olet pelannut meillä jo neljä peliä, saat viidennen pelin ilmaiseksi arkipäivisin ennen klo 17! Varausten tulee olla tehty samalla nimellä. Fear Factory -pelit kerryttävät pelattujen huoneiden määrää, mutta ilmaisen pelin saa ainoastaan Kampin toimipisteessä.

PELIN MAKSU  JA PERUUTUS

Room escape -pelin voit meillä  maksaa käteisellä, Mastercard ja Visa debit/credit -korteilla. Hyväksymme myös Edenredin virikesetelit ja Ticket-maksukortit sekä Smartumin kulttuurisetelit. 

Lahjakortin haltija varaa pelin normaalisti verkossa ja luovuttaa kortin peliohjaajalle maksun yhteydessä.

Varauksen peruutus tapahtuu varausvahvistuksessa olevan peruutuslinkin kautta. Yksittäisen pelin voi peruuttaa edeltävänä päivänä, kahden ja useamman pelin peruutusaika on 7 päivää. 


Meidän 200m2 room escape -pelikeskuksemme on myös mainio ajanviettopaikka isoille ryhmille, syntymäpäiväjuhliin tai vaikka yrityksen team building -harjoituksiin. Kaikki pakohuoneemme voivat toimia samanaikaisesti, jopa 35 henkilön ryhmä mahtuu pelaamaan samaan aikaan. Isoissa varauksissa tee 2-5 eri varausta tai ota yhteyttä puhelimitse +358449774155 tai sähköpostitse contact@amazed.fi.

Onko merkkipäivä lähellä? Tilaa aMazed Games room escape -lahjakortti sähköpostitse tai tule hakemaan osoitteessa Köydenpunojankatu 4A (soita ensin).